ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Καλώς ήρθατε στην Ηλεκτρονική μας Εκθεση !


Παρουσίαση της επιχείρησης Κανάκη

Λίγα λόγια για εμάς

.Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο μας
Καθώς πλοηγείστε στον ιστότοπό μας, θα ξεναγηθείτε σε μια ηλεκτρονική έκθεση όλων των προϊόντων μας .

Από το 1979 έως σήμερα, δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι μέσω των τριών καταστημάτων μας στο παραδοσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, (πίσω από το παλιό δημαρχείο) καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε επιτυχώς χιλιάδες συμπολίτες μας - και όχι μόνο - τόσο ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες.

Η γνήσια αγάπη μας για το ωραίο, μας οδήγησε στην κατασκευή μια σειράς επίπλων που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την αρμονία με τον ρυθμό, το χρώμα με το σχέδιο. Όλα τα έπιπλα μας είναι κατασκευασμένα από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες , με πηγαίο γούστο, μεράκι, και εμπειρία στον τομέα εργασίας τους.

Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές μας είναι από γνήσιο Σουηδικό πεύκο,το οποίο τυγχάνει μιας ειδικής επεξεργασίας , έτσι ώστε να προσφέρει τόσο μια τέλεια αισθητική εικόνα,ταυτόχρονα όμως και άριστη αντοχή στον χρόνο και στη συνεχή χρήση.

Ο ιστότοπος αυτός προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες τόσο στον απλό φοιτητή όσο και στον πιο απαιτητικό λάτρη του καλού παραδοσιακού επίπλου. Με τιμές λογικές και την άμεση εξυπηρέτηση που την ξεχωρίζει, η εταιρεία μας έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει επιτυχώς, την γενική και μερική επίπλωση οικιών, εξοχικών, ακόμα και γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πλοήγηση στον ιστότοπό μας και ευελπιστούμε στην ολότελη κάλυψη των ιδιαίτερων προτιμήσεων και απαιτήσεών σας.


Με εκτίμηση,

Στέλιος Κανάκης

Η διεύθυνση μας είναι:
ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ 5-7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2310 265.535
επικοινωνήστε μαζί μας επίσης στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :
kanakisparadosiako@gmail.com

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για όσους παραγγέλουν απο το διαδίκτυο!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Μεταφορά και τοποθέτηση ΔΩΡΕΑΝ (μέσα στην Θεσσαλονίκη)


img

A CATEGORY

...

img

C CATEGORY

.........

img

B CATEGORY

REMSΑΠΟΡΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε

Στείλτε μας μήνυμα